Support: 014-5366564 / funemo.com@gmail.com

Opps!! Rileks dulu..

Sebelum Anda Buat Tempahan Shopievo, Lihat PAKEJ UPGRADE Yang Kami Tawarkan Di bawah Ini Dulu..

Pakej UPGRADE yang kami maksudkan ialah

Pakej Shopievo Pro

Dribbble

Facebook

Google+

Instagram

Pinterest

Twitter

Jangan Tunggu Sebab Harga Akan Naik Dalam Beberapa Hari Lagi... SERIUS!

SHOPIEVO 2016

Teknik FB Advance VVA

Modul ini adalah berkenaan dengan teknik advance yang kami gunakan untuk dapatkan jualan lebih cepat dan beri margin keuntungan yang sangat tinggi. Kami akan kongsikan bagaimana cara berkesan untuk menggunakan strategi ini supaya senang untuk anda buat jualan dan sekaligus dapat jimatkan kos iklan Facebook anda.

Apa yang kami kongsikan dalam modul ini nanti adalah sesuatu ilmu yang premium dalam ‘game’ Facebook Ad sehingga kami berjaya dapat result seperti gambar di bawah ini. Kami juga akan tunjukkan anda case study jualan RM245,100 dalam masa 2 bulan!

Google Ad Syndicate

Jualan di store-store e-commerce kami bukan sahaja datang dari iklan Facebook sahaja, tapi kami juga gunakan Google Ads di mana ia lebih menarik dan mudah untuk anda praktikkan bila dah bersedia untuk menjual di kedai e-commerce anda.

Daripada anda hanya fokus kepada iklan Facebook semata-mata, alangkah bagusnya anda kembangkan lagi prospek kedai anda melalui iklan Google. Kami hanya kongsi & fokuskan kepada suatu cara dalam fungsi iklan Google ini di mana ia terbukti telah bantu kami buat jualan melaluinya.

Red PLATINUM

Dalam modul ini pula, kami akan bimbing anda cara untuk dapatkan trafik melalui media sosial Reddit. Mungkin anda tak pernah gunakan iklan di platform ini tapi oleh kerana anda dapatkan pakej PRO, jadi kami nak tunjukkan cara anda dapat jualan walaupun anda newbie.

Kenapa kami kongsikan jugak cara ini kepada anda? Sebabnya kami hanya tunjukkan anda trafik mana kah yang kami gunakan sehingga bantu kami buat jualan dengan mudah.

Sebab itulah kami nak kongsi dengan anda bagaimana kami berjaya buat jualan melalui trafik media sosial Reddit ini.

Senarai Apps Yang Dapat ‘BOOM’ kan Jualan Anda

Untuk pengetahuan anda, dalam platform Shopify ni terdapat banyak aplikasi yang anda boleh install. Ada yang berbayar dan ada yang percuma. Kami akan kongsikan aplikasi-aplikasi yang kami gunakan untuk tingkatkan lagi jualan di kedai e-commerce kami.

Inilah salah satu sebab kenapa kami lebih suka guna platform Shopify berbanding platform e-commerce yang lain :)

Modul-Modul Special Dalam Pakej PRO

Strategi BISNES T-SHIRT

Jika anda berminat dengan bisnes T-shirt printing tanpa keluarkan modal untuk beli pukal, anda dapat belajar suatu ilmu ‘emas’ disebalik modul strategi bisnes T-shirt ini.

Kami akan kongsikan tentang buat bisnes T-shirt print on demand di dalam store Shopify anda nanti. Anda hanya tunggu anda buat bayaran terlebih dahulu, barulah anda akan submit order kepada supplier yang sediakan servis print design T-shirt ini dan mereka akan uruskan tentang penghantaran kepada pelanggan anda walaupun sehelai. Kat sini, konsepnya adalah lebih kurang sama macam dropship.

Risiko Anda Kami 'Lindungi'

Jika anda tak berpuas hati dengan course Shopievo ini, kami sediakan jaminan pulangan wang 100% dan ia adalah sah dalam masa 14 hari sahaja selepas pembelian course ini tetapi dengan syarat TUNJUKKAN BUKTI BAHAWA ANDA DAH PRAKTIK APA YANG DIKONGSIKAN DALAM COURSE SHOPIEVO. Hantarkan emel kepada support kami, dan kami akan berikan semula pulangan wang dan kita masih lagi berkawan macam biasa..

RM1997 RM997

Akses Sekarang!

Anda sudah bersedia untuk

jadi pedagang antarabangsa yang mantap?

Upgrade Akaun Anda Sekarang!

Promosi terhad kepada beberapa orang sahaja!

21 Lubuk Emas Supplier (Bernilai RM91)

Koleksi Design T-shirt Print (Bernilai RM297)

Untuk mempercepatkan proses anda bina Bisnes T-shirt print, kami berikan anda koleksi design T-shirt dalam bentuk file Photoshop (PSD) di mana design-design yang diberikan adalah terbukti terjual sebelum ini.

Anda juga boleh edit design sedia ada supaya design yang anda ingin jual untuk bisnes T-shirt anda lebih unik berbanding pesaing anda.

BONUS EXTRA!!

Software VA (Bernilai RM197)

Superb Sniper Targeting Ads

Top secret! Kami akan tunjukkan cara lebih advance dan terkini mencari prospek di Facebook yang lebih targeted 10x ganda berbanding cara yang kami kongsikan dalam pakej Basic Shopievo.

Bila anda dah belajar cara ini, anda dah tak perlu risau dengan persaingan yang ada di Facebook sebab cara ini dapat berikan anda jadi ‘advertiser Facebook Ads’ ke level yang seterusnya! 

Nak kurangkan persaingan atau anda seorang je yang MASTER dalam niche anda? Anda patut tahu strategi ini....

Maaf! Kami Sudah Tidak Offer Lagi Pakej Basic.

Hanya Pakej PRO sahaja!

Klik di sini untuk order Pakej PRO Shopievo!

Kami buka offer pakej Basic semasa bulan pelancaran Shopievo sahaja iaitu pada bulan Mac 2016. Kini kami hanya buka jualan untuk Pakej Pro sahaja.

Bonus ini telah ditutup!

Kami akan bongkarkan lubuk-lubuk supplier yang membolehkan anda menjadi ‘orang tengah’. Kami tak suruh anda beli secara borong dan jual. Tapi anda hanya DROPSHIP sahaja produk dari supplier dan mark up harga jual ikut selesa anda!

Anda tak perlu keluarkan modal untuk beli stok. Anda hanya tunggu pembayaran dari pelanggan terlebih dahulu, barulah anda order melalui supplier pilihan anda. Buat bayaran ikut harga supplier tetapkan. Kemudian, supplier anda akan hantar terus kepada pelanggan anda nanti!

Anda simpan jela untung yang anda dapat tu. Amacam, best tak?