Buat Iklan Simple Tapi Ganas

Dalam modul ni anda akan belajar cara nak buat iklan kat Facebook. Dalam FB Ads ni, setiap jenis iklan ada objective tersendiri. Jadi, anda hendaklah faham kesemuanya sebelum anda pilih jenis iklan manakah yang sesuai untuk iklankan produk anda. Jika tersalah pilih objective, siap sedia lah hadapi ‘duit hangus’ walaupun tak sempat buat 1 jualan pun lagi.

Di sinilah tugas kami untuk terangkan setiap objective yang ada dan jenis iklan manakah yang anda perlu fokus untuk jual produk fizikal di kedai e-commerce anda. Kami juga akan tunjukkan cara kami setup iklan simple, dengan memasukkan interests yang kami perolehi untuk dapatkan results yang gempak. Tak reti copywriting? Takpe, kami tak fokus pun tentang copywriting sebab ia tak memerlukan penulisan yang gempak-gempak dan berbunga. It’s just a simple ad and you’re all set up!

Anda boleh mula dengan daily budget RM15 sehari sahaja.

Kejap..Kejap.. Kami Suka Beri Bonus Kepada 97 Pelanggan Ohsem Pertama Yang Cepat Bertindak!

Untuk 97 pelanggan pertama, kami akan berikan bonus special untuk anda. Kalau anda lambat, kemungkinan besar bonus ni akan ditutup serta-merta! Jika anda tempah panduan Shopievo hari ini, anda akan dapat...

Scaling Ads Gaya Sifu

Modul terakhir dalam bahagian trafik FB Ads Monster ni adalah berkenaan dengan scalling up dan juga scalling out. Mungkin anda pertama kali dengar perkataan-perkataan ini, tapi anda jangan risau sebab kami akan tunjukkan secara terperinci bagaimana untuk anda gunakan sebaik mungkin data iklan-iklan anda yang telah berjalan untuk elakkan daripada anda rugi dan juga menggandakan lagi keuntungan dengan cara jimatkan kos pada iklan FB Ads anda.

Tak ramai otai kongsikan benda ni tapi kami rasa teruja untuk tunjukkan anda beberapa langkah yang perlu anda buat supaya anda boleh jadi Sifu Trafik bila berdepan dengan pemasaran FB Ads. Ia termasuk ilmu tentang lookalike audience, dan macam-macam lagi. Ingat! Kalau anda tak buat step ni, ibarat anda sedang ‘bakar duit’ dalam sekelip mata!

Tapi Kami Belum Habis Lagi...

( FASA KESTABILAN )

Apabila minda anda dah dipenuhi dengan “air kolam” lepas ketahui dan praktik modul-modul yang sebelum ini, kami sekali lagi akan pimpin anda ke fasa seterusnya iaitu “Kestabilan”.

Ada dua perkara yang akan kami terangkan dalam bahagian ini:

Email Marketing
Retargeting Ads

Facebook Retargeting

Pemasaran Emel E-commerce

Sebelum anda nak buat iklan, anda kena tau kepada siapa yang anda nak promot. Siapa prospek anda? Ramai orang tak berjaya buat FB Ads sebab mereka tak tau interests yang mana satu yang mereka perlu masukkan dalam FB Ads manager nanti. Dalam modul ni, kami akan tunjukkan cara senang untuk anda dapatkan interests yang betul-betul berpotensi menjadi pelanggan anda. Sebagai contoh, orang yang berminat dengan kucing, tidak semestinya akan beli produk berkaitan dengan kucing!

Targeting di pasaran mat saleh tak sama dengan pasaran Malaysia tau.

Kami dah tak sabar nak tunjukkan anda cara paling senang nak cari interests yang berkualiti!

Sniper Targeting FB Ads

Ramai yang abaikan fasa ini sebab mereka terlalu ‘selesa’ dengan jualan yang mereka dapat.

Tapi mereka tak tau bahawa bisnes mereka dalam bahaya jika mereka tidak masukkan strategi ni dalam bisnes mereka.

Tapi anda beruntung sebab dalam fasa ini, kami akan kongsikan 2 perkara utama yang diperlukan supaya bisnes anda terus konsisten dan stabil.

Anda tak buat 2 perkara ni, maknanya anda sedang dalam perjalanan lingkupkan bisnes sendiri! 

Dah Tak Tahan Nak ‘Paw’ Duit Mat Saleh Bermula 24 Jam Dari Sekarang?

Ingat! Kini sudah tiba giliran anda pula buat bisnes e-commerce antarabangsa yang boleh beri anda duit secara konsisten setiap hari. Mungkin inilah impian anda!

Daftar segera akses ke online course Shopievo dengan harga pengenalan.

Ya! Saya Dah Tak Sabar Nak Jadi Pedagang Antarabangsa!

RM597

BONUS OHSEM 1: 1500 Senarai Niche Hot!

BONUS OHSEM 2: Pemasaran Instagram

BONUS OHSEM 3: Template Emel

BONUS OHSEM 4: Real Case Study Niche ______

Ada Lagi...Apa Kata Student Coaching & Pembeli Kami

Monitoring & Reporting

Apabila iklan anda dah berjalan, anda akan dibimbing untuk sentiasa monitor kempen iklan anda melalui data-data iklan yang Facebook sediakan. Kami akan tunjukkan apa yang perlu anda lakukan bergantung kepada bacaan yang anda akan dapat melalui iklan tersebut. Anda kena faham reporting ini supaya ia akan lebih mudah apabila anda ke modul seterusnya. Di sini juga anda akan tau kenapa perlunya Split Test untuk anda cari kempen iklan yang manakah yang berikan keuntungan kepada anda.

Malas amik tau bacaan iklan anda, lebih baik tak payah buat ads :P

  • Bukan MLM
  • Bukan Forex
  • Bukan Saham
  • Bukan Affiliate Marketing
  • Bukan Adsense
  • Tanpa List
  • Tanpa Modal Besar
  • Tanpa Pengalaman

Akhirnya...

Anda akan rasa hidup anda kembali bersemangat lepas tengok apa yang bakal kami tunjukkan dalam surat jualan ini. 

Ketahui Strategi Newbie Buat Jualan Dari ‘Zero’ Hingga RM413,600 atau $94K Dalam Masa 2 BulanDengan Hanya Dropship Melalui E-commerce!

Jualan lebih 1000 unit...

Evolusi E-commerce Terbaru

Strategi ni juga bantu kami mempunyai ribuan pelanggan di pasaran antrabangsa... Anda pun boleh buat walaupun bermula dari kosong...

Betul ke aku boleh jual produk fizikal melalui online dan ubah kehidupan aku dari zero to hero?

Tak reti lah buat website e-commerce, nak upah orang tolong buatkan pun mahal, rumitnya...”.

Aku ni jual produk kat pasaran Malaysia pun terkemut-kemut, ni pulak nak jual kat Mat Saleh, lagi la...” 

Mungkin soalan-soalan tu bermain di fikiran anda lepas tengok video yang kami sampai kan di atas. Jawapannya adalah BENAR dan tiada benda yang mustahil! Mungkin kejayaan kami dan student ‘newbie’ kami dapat buktikan apa yang kami katakan adalah terbukti berkesan.

Sebelum ni pun kami berteka-teki jugak. Kami cuba jual t-shirt design ke pasaran antarabangsa dengan menggunakan Facebook Ads tapi hancusss...duit pun “mengalir” keluar macam air paip..

Satu jualan pun tiada yang sangkut! Tapi bila kami jumpa 3 formula penting jual produk fizikal di pasaran antarabangsa, ini jawapannya....

Dribbble

Facebook

Google+

Instagram

Pinterest

Twitter

Akses Sekarang!

Jangan Tunggu Hingga Jualan Ditutup! ...Nanti Gigit Jari. Daftar Sekarang!

Pembangunan.Teras.Kestabilan.

3 Fasa

bisnes e-commerce

SHOPIEVO 2016

Siapa Kami Dalam Tim Shopievo?

Wazeen Azizan

Tukang Sapu – Funemo

Faqimi Fauzi

Tukang Buat Air FQM

Haru Elie

Tukang Conteng Dinding

Berani Pasang Impian!

Sebelum tu, melalui pemerhatian kami sebagai internet marketer, tahu tak anda majoriti usahawan yang menjual produk fizikal di negara kita masih lagi menggunakan kaedah lama yang sangat-sangat menyusahkan dan melambatkan proses urusan jual beli antara peniaga dan juga pembeli.

Apa yang kami maksudkan dengan kaedah lama tu?

Pernah anda tengok seperti gambar ni?

Kami memetik kata-kata Jack Ma, founder of AliBaba,

“Setiap orang yang mengeluh, maka di situ terdapatnya peluang.” 

Selama beberapa bulan, akhirnya pencarian kami temui kejayaan yang kami sendiri tak sangka dengan penemuan ini iaitu dengan menjual produk fizikal melalui platform e-commerce di pasaran antarabangsa.

Kenapa E-commerce?

Cuba anda bayangkan, jika suatu hari anda dapat 500 komen yang suruh PM mereka berkenaan dengan produk yang anda iklankan di Facebook.

Sanggup tak anda nak PM kesemua 500 orang prospek tu yang belum tentu akan buat pembayaran untuk produk anda?

Bukan setakat tu je, anda perlulah sentiasa follow up mereka setiap hari sampailah mereka rasa “menyampah”.

Kadang-kadang mereka akan ganggu waktu tidur anda sebab mereka boleh SMS atau Whatsapp bila-bila masa sahaja tanpa pedulikan hak privacy anda..:P

Jadi, jika jawapan anda adalah SANGGUP, tahniah kami ucapkan..

Tapi sedar tak sedar, anda telah banyak bazirkan masa anda atau staff anda untuk berbuat demikian sedangkan masa yang ada sepatutnya boleh buat aktiviti lain yang boleh mendatangkan keuntungan lebih lagi.

Tambah-tambah lagi jika anda ni jenis tak pandai nak buat ‘ayat jampi’ atau dalam kata lain copywriting untuk close sale, anda kena terima yang bisnes anda dalam bahaya!

Sebab itulah kami pilih E-commerce atau E-dagang sebagai platform untuk kami jual produk fizikal kat mat saleh di luar sana.

Kalau anda tak tau apa itu platform e-commerce, anda boleh gambarkan website Zalora, Lazada, Amazon dan lain-lain yang mempunyai transaksi secara online.

E-commerce dapat menjimatkan masa anda. Anda tak perlu terer pun tentang ayat-ayat nak close sale.

...Dan Yang Paling Best Kami Terima Bayaran Dalam  Matawang USD Dari Pelanggan!

Ini bukan lagi perghhh...tapi ini adalah AWMMMM!

Disebabkan negara kita dalam kegawatan ekonomi, kesannya matawang Ringgit Malaysia kita jatuh menjunam.

Ketika kami tulis surat jualan ini, 1 USD bersamaan dengan RM4.40 dan ia sangat terkesan kepada kami sendiri sebab banyak expenses dalam bisnes kami perlu bayar dalam matawang USD sebab kebanyakannya kami gunakan servis dari luar sana.

Ini giler beb....mana boleh tahan! Mau nak tercirit masa buat payment.

Nak lebih faham tentang situasi sekarang, ini yang berlaku pada fee email autoresponder yang kami terpaksa bayar bulanan pada syarikat di USA:

Shopievo merupakan online course pertama di Malaysia yang membongkarkan sistem dan strategi langkah demi langkah yang telah bantu kami hasilkan jualan sebanyak RM413,600 atau $94,000 USD dengan dropship produk fizikal di pasaran antarabangsa dengan menggunakan platform e-commerce Shopify!

Keuntungan bersih yang kami dapat selama 2 bulan iaitu sebanyak 40% – 60% daripada hasil jualan tersebut selepas ditolak kos-kos yang ‘tersembunyi’ seperti kos modal produk, kos penghantaran, kos fees bank, dan lain-lain.

Panduan Shopievo ini adalah dari pengalaman kami sendiri dan ia merupakan langkah sistem “straight to the point” yang anda boleh ikut untuk jual produk fizikal secara dropship dengan menggunakan Shopify.

Yang bestnya, kali ni anda bukan lagi berdepan dengan pelanggan Malaysia, tapi anda akan berdepan dengan pelanggan dari negara USA, UK, AUSTRALIA dan lain-lain yang faham bahasa Inggeris. 

Kami tau, dalam fikiran anda sekarang, anda nampak wang USD kan? 

YES! Memang itu yang anda akan dapat nanti...

Tapi, seperti kata-kata hikmah Jack Ma tadi, setiap perkara yang mengeluh, kami cuba untuk jadikannya sebagai satu peluang. 

Jadi, daripada kami jual produk ke dalam pasaran tempatan, lebih baik kami ambil peluang untuk gandakan keuntungan kami berlipat kali ganda selari dengan matawang USD semasa.

Daripada kami jual produk berharga RM30, lebih baik kami jual ke pasaran antarabangsa dalam bentuk USD dengan harga USD30.

Haa..nampak? Mana yang anda mahu, buat jualan RM30 atau buat jualan USD30 yang bersamaan dengan RM132?

Sebab itulah kami cuba ‘fight’ semula masalah-masalah kami hadapi, supaya ia bertukar menjadi ‘peluang’.

Sebelum ni, kami ingat nak ‘makan’ sorang-sorang je…

Tapi bermula tahun 2016 ni, kami berfikir lebih matang dan nak banyakkan share ilmu kepada anda demi meningkatkan ekonomi kita semua. 

Akhirnya, kami bersetuju berpakat dan bersedia untuk kongsikan kepada usahawan lain seperti anda cara dan strategi yang kami gunakan untuk buat bisnes dropship e-commerce produk fizikal melalui pasaran antarabangsa.

Bagi kami inilah bisnes yang paling terbaik yang anda pun boleh buat dengan modal yang rendah.

Tak nak ke “paw” duit mat saleh banyak-banyak?

Sebab tu lah kami nak ajak anda join online course terbaru kami...iaitu...

Sebelum kegawatan ekonomi

1 USD = RM3.20

Fee autoresponder 30 USD = RM96 setiap bulan.

Tapi sekarang

1 USD = RM4.40

Fee autoresponder 30 USD = RM132 stiap bulan.

Goshhh.. RM132 – RM96 = RM36 terpaksa kami tanggung disebabkan matawang ringgit jatuh mendadak.

Ia menunjukkan suatu kaedah lama sedang diamalkan oleh usahawan kita pada hari ini. 

Sebenarnya, orang kita telah ‘dibasuh’ dengan cara sebegini dan akhirnya memakan diri sehingga terkesan  kepada peniaga lain di internet.

Pernah tak anda rasa fedup dengan prospek yang minta anda PM mereka, tapi bila tiba masanya anda PM, terus senyap sunyi (krik..krikk...mungkin ada bunyi cengkerik) diam seribu bahasa  bagaikan ‘bertepuk sebelah tangan’. (Fuhh..peribahasa jiwang. Ya, kami pernah dapat A dalam Bahasa Melayu masa UPSR dulu..)

Ya! Kami tau anda penat dan sangat fedup, tapi mengikut pemerhatian kami, hanya prospek-prospek yang ada di Malaysia sahaja yang suka komen “PM” walaupun belum tentu mereka betul-betul nak beli produk yang anda jual atau pun tidak. 

Fasa ni adalah bahagian yang paling menarik dan penting perlu anda tekankan.

Kedai dah ada, produk pun dah ready, tapi takde orang pun masuk ke kedai online anda ibarat ada kereta tapi takde minyak.

Sebenarnya, lebih kurang 80% trafik yang masuk ke kedai e-commerce kami adalah datangnya dari Facebook Ads!

Jadi, nak tak nak, anda kena belajar cara berkesan untuk iklankan produk fizikal anda dengan menggunakan FB Ads.

Dalam fasa ini, sekali lagi kami akan bimbing anda step by step cara pro buat FB Ads sehingga dapat jualan pertama anda.

Mungkin sebelum ni anda dah pernah guna FB Ads dalam pasaran tempatan, tapi bila anda berada dalam pasaran antarabangsa terutamanya USA, teknik & strateginya berbeza!

Anda pasti teruja bila anda dapat tau teknik monster ini sebab tak ramai orang tau atau share cara berkesan nak guna FB Ads di pasaran antarabangsa.

Ini antara modul yang akan anda pelajari dalam bahagian FB Ads Monster:

Bila anda join course ini nanti, anda akan dapat belajar dan ikut langkah mengikut modul-modul ini. Anda dah tak perlu nak ‘berteka teki’ mana yang perlu anda buat dan fokus sebab anda akan dapat modul-modul sistem yang terbukti berkesan yang kami sendiri gunakan dalam bisnes kami sekarang.

Tiada Lagi Teori Kosong”....

Pengenalan 3 Fasa Shopievo

Modul pengenalan ini akan menerangkan kepada anda secara menyeluruh tentang online course ini. Kami akan terangkan lebih mendalam tentang e-commerce dan kenapa kami gunakan platform Shopify berbanding platform e-commerce yang lain.

Kami akan kupas tentang 3 FASA yang kami gunakan untuk capai jualan 6 angka iaitu Fasa Pembangunan, Teras & Kestabilan. Pemahaman anda terhadap perjalanan dalam panduan ini akan jadi lebih jelas sebab kami akan terangkan komponen-komponen yang ada sebelum anda mulakan ‘pengembaraan’ anda dalam dunia e-commerce produk fizikal dalam pasaran antarabangsa.

Cara Setup Kedai Shopify Anda

Anda akan ditunjukkan ‘step by step’ untuk setup kedai e-commerce anda dengan menggunakan Shopify yang mendatangkan keuntungan kepada anda. Walaupun Shopify sendiri sediakan manual penggunaannya untuk pengguna platform mereka, tapi dalam modul ini kami akan tunjukkan secara terperinci dalam bentuk video tutorial berdasarkan ciri-ciri dan strategi yang betul supaya ia selari dengan apa yang anda perlukan dalam panduan Shopievo ini untuk capai 4 hingga 6 angka jualan setiap bulan.

Modul ini kami dah bahagikan kepada banyak bahagian termasuk senarai aplikasi yang diperlukan untuk kedai e-commerce anda.

Pemilihan Niche Yang ‘HOT’ 

Niche adalah Pengkhususan dalam sesuatu industri. Sebelum anda mula sesuatu bisnes, anda perlu tahu niche apa yang anda patut ‘terjun’. Apa yang kami kongsikan dalam modul ini adalah cara untuk cari niche yang hot atau yang boleh mendatangkan keuntungan kepada anda.

Kalau anda belum ada bisnes lagi, anda perlu fokuskan lebih pada modul ini. Tetapi, walaupun anda sudah pun ada bisnes, mungkin anda nak cuba niche baru selepas tengok apa yang kami kongsikan nanti sebab banyak niche menarik yang kami kongsikan khas untuk anda.

Jika anda gagal dalam pencarian niche, kemungkinan besar bisnes anda pun akan lingkup! 

Spy Produk ‘HOT’ & Pesaing Anda

Anda dah pilih niche, anda dah pilih strategi bisnes.. Jadi langkah seterusnya adalah produk apa yang anda nak jual? Dalam modul ini, anda akan ditunjukkan step by step cara nak ‘spy’ produk pesaing dan jugak produk hot. Kami akan pimpin anda langkah demi langkah cara nak cari produk senang dijual dan mempunyai permintaan tinggi daripada prospek anda.

Jadi, tak payahla anda nak buang masa jual produk yang belum tentu ada permintaan. Jangan risau, senang jer... Teknik ni tak ramai orang tau! Pesaing anda pasti masam muka kalau kami bongkarkan teknik ni..:)

Bila anda dah kuasai langkah ini, anda dah tak perlu berteka-teki lagi produk apa yang tak laku dan produk apa yang ‘laku keras’!

Apa Yang Anda Dapat Belajar Dalam Shopievo ni?

FASA TERAS: FB Ads Monster

Lubuk Emas Supplier

Kami akan bongkarkan lubuk-lubuk supplier yang membolehkan anda menjadi ‘orang tengah’. Kami tak suruh anda beli secara borong dan jual. Tapi anda hanya DROPSHIP sahaja produk dari supplier dan mark up harga jual ikut selesa anda!

Anda tak perlu keluarkan modal untuk beli stok. Anda hanya tunggu pembayaran dari pelanggan terlebih dahulu, barulah anda order melalui supplier pilihan anda. Buat bayaran ikut harga supplier tetapkan. Kemudian, supplier anda akan hantar terus kepada pelanggan anda nanti!

Anda simpan jela untung yang anda dapat tu. Amacam, best tak? 

Pilihan 2 Model & Strategi Bisnes

Dalam industri produk fizikal ni, sebenarnya ada beberapa strategi bisnes yang anda boleh gunakan. Dalam modul ni, ada 2 model & strategi bisnes yang kami kongsikan secara mendalam supaya anda boleh buat mengikut kesesuaian diri anda.

Top secret! Salah satu modelnya, bagaimana cara bagi produk fizikal percuma tapi masih lagi dapat keuntungan 3 kali ganda. Strategi ni rahsia khas untuk anda sahaja! Ni bukan bagi ebook percuma macam anda fikir tau :)

Assalamualaikum & selamat sejahtera kepada usahawan internet sekalian,

Saya Wazeen Azizan, bersama dua lagi rakan usahawan online, Faqimi Fauzi & Sidiq punyai tugas penting yang perlu kami selesaikan dalam surat jualan ini. 

Kami nak sampaikan berita gembira ini kepada usahawan internet seperti anda yang rasa tidak lagi ‘selamat' dengan keadaan ekonomi dan bisnes akhir-akhir ini.

Ya!…Anda tak keseorangan…Beberapa bulan lepas iaitu pada tahun 2015, kami pun rasa apa yang anda rasa sekarang dan kami sangat faham dengan keadaan itu.

Ditambah pulak dengan kejatuhan teruk matawang ringgit Malaysia, kami sebagai usahawan internet terpaksa menanggung kos bulanan yang berkaitan dalam bisnes kami berlipat kali ganda berbanding tahun-tahun sebelum ini.

Situasi ini bagaikan suatu ‘mimpi ngeri’ menghantui kami...

Kami cari jalan apakah cara terbaik untuk ‘keluar’ dari kemelut masalah ini, sekurang-kurangnya ringankan sedikit beban bulanan kami.

Kami dengar ada mitos yang katakan login Facebook dapat duit’... Kami cuba buat kot-kot betul-betul keluar duit ikut screen laptop kami! 

Tiap-tiap hari kami akan buat perkara yang sama, bukak laptop, login Facebook, scroll-scroll newsfeed, tapi nothing!

Itu semua tipuuuuuu..!

Kami teruskan juga impian kami untuk buat sesuatu yang mudah, tidak membebankan dan sesuai dengan diri kami yang berbekalkan modal yang sikit dalam tabung ‘unta’ kami.

Kami cuba reversekan kembali masalah yang dihadapi sekarang dengan mencipta peluang kepada setiap masalah tersebut.

Anda ada 3 pilihan sekarang ini:

1. Anda dapatkan course Shopievo dengan harga diskaun sebelum ia dinaikkan kepada harga RM997.

2. Anda terlepas peluang untuk belajar ilmu PREMIUM yang dikongsikan oleh kami hasil dari pengalaman kami yang sudah habis puluh ribu ringgit untuk trial & error.

3. Atau anda teruskan dengan cara hidup anda sekarang dan habiskan beribu-ribu ringgit untuk terus-menerus beli produk lain di luar sana semata-mata untuk cari jalan short cut yang belum tentu lagi berjaya! . Sekarang, sudah beratus usahawan lain seperti anda buat keputusan serta-merta setelah mereka tengok tawaran Shopievo ini. Kini tiba giliran anda pula...

Q. Kenapa harga course Shopievo mahal berbanding produk IM yang lain yang sebelum ni?

A. Harga yang kami tawarkan ni jauh lebih murah berbanding seminar atau coaching yang ada diluar sana. Dan ilmu yang kami kongsikan ini adalah hasil dari pengalaman kami sendiri buat bisnes dropship e-commerce antarabangsa dengan menghabiskan beribu-ribu ringgit semata-mata hanya untuk "mencari jawapan", cara apakah yang boleh dapat bantu kami buat jualan sehingga 6 angka dalam masa 2 bulan sahaja. Jadi, apa lah sangat dengan harga course 3 angka ini :) .

Q. Saya newbie, bolehkah saya ikut course Shopievo ini?

Kami cuba sebaik mungkin untuk sediakan kepada anda suatu course yang mesra newbie dan juga advance. Dalam video tutorial kami, kami akan terangkan secara detail apa yang perlu anda lakukan, dan apa yang anda tak perlu lakukan. Kalau anda boleh jawab soalan PMR, maknanya anda bukan newbie.. kami juga sediakan group Support untuk pelanggan kami.

Q. Kenapa perlu buat dropship ke pasaran luar negara? Market Malaysia kan ada..

A. Disebabkan ekonomi kita semakin tidak stabil sekarang ni dan nilai matawang ringgit Malaysia jatuh mendadak, kami cuba cari jalan untuk atasi masalah ini dengan gandakan keuntungan kami sehingga 4.2 mengikut kadar nilai matawang USD semasa. Jadi, ini adalah peluang untuk anda juga buat income dalam bentuk USD dan jadi pedagang antarabangsa.

Q. Okay, saya rasa macam nak dapatkan course Shopievo. Berapakah modal lain yang perlu saya ada lepas dapatkan course ini?

A. Soalan ini sangat subjektif. Sebenarnya ia terpulang kepada anda. Berapa modal yang anda mahu sediakan untuk masuk ke kancah dropship e-commerce pasaran antarabangsa. Jika anda rasa dengan modal RM100 dah boleh buat keuntungan 5 angka sebulan dengan bisnes ini, kami rasa anda patut lupakan sahaja hasrat anda. Kami cakap benda yang betul, modal yang anda perlu ada sebenarnya kebanyakkan di bahagian pemasaran iaitu Facebook Ads. Ini adalah real business. Berapa yang kita laburkan di bahagian pemasaran, dan berapa yang masuk ke dalam akaun bank kita.

Tapi modal lain yang perlu anda tahu adalah bayar 29usd secara bulanan untuk platform Shopify, 13usd setiap tahun untuk domain dan hosting Shopify, dan ada beberapa lagi yang perlu tapi tidak lah mencecah sehingga 100 usd sebulan. Yang lainnya adalah modal pemasaran. Tanpa pemasaran, baik jangan buat bisnes.

Q. Saya duk di Malaysia, macam mana dengan supplier, dan alamat bisnes saya? Bagaimana cara saya nak berkomunikasi dengan pelanggan?

A. Anda buat bisnes dropship e-commerce hanyalah dari rumah anda sahaja. Anda pakai kain pelikat, anda pakai boxer atau anda pakai towel sahaja pun pelanggan anda tak tau sebab cara komunikasinya adalah dengan menggunakan emel support.

Q. Bank apa pula yang saya perlu ada?

A. Kami akan kongsikan kepada anda cara nak buka akaun bank US dan juga Paypal.

Q. Okay, soalan terakhir..apakah keistimewaan dan keunikan yang ada dalam Shopievo ini?

A. Kami akan jawab dengan ringkas sahaja. PREMIUM, TELUS & SUPERB!


P/S: Jika anda rasa Shopievo sudah berjaya memikat hati anda, dapatkan segera dengan klik pada link ini ==> Daftar SHOPIEVO Sekarang!

Risiko Anda Kami 'Lindungi'

Jika anda tak berpuas hati dengan course Shopievo ini, kami sediakan jaminan pulangan wang 100% dan ia adalah sah dalam masa 14 hari sahaja selepas pembelian course ini tetapi dengan syarat TUNJUKKAN BUKTI BAHAWA ANDA DAH PRAKTIK APA YANG DIKONGSIKAN DALAM COURSE SHOPIEVO. Hantarkan emel kepada support kami, dan kami akan berikan semula pulangan wang dan kita masih lagi berkawan macam biasa..

RM597

SAHAJA!

Akses Sekarang!

Akses Sekarang

Support: 014-5366564 / forbiz@myheylo.com

Salah satu kedai e-commerce kami catat jualan 50K Usd dalam masa 2 bulan sahaja.

Jumlah unit terjual adalah melebihi 1000 unit dan kami  mempunyai ribuan pelanggan antarabangsa yang boleh kami promot produk-produk baru.

Jumlah jualan 2 store e-commerce kami terkumpul sebanyak 94k USD @ RM413,600!

Jualan 50K USD 2 Bulan...

RM450K 2 Bulan...

Antara jualan tertinggi kami adalah 3600usd sehari bersamaan RM15840 dengan jual hanya 1 jenis produk sahaja!

Jualan Sehingga 3600 USD Sehari...

UPDATE TERBARU PEMBELI SHOPIEVO!